Vår middag blev lite ad hoc igår. Eftersom vi bara hade oss själva att ta hänsyn till fastnade vi i respektive syssla. Jag med röjandet och Mattias med programmering. Han håller på med en ny applikation till taben ( Androids motsvarighet till Ipaden ). Vid 19 kom vi på att det var dags att göra middag. Vi hade tänkt oss ugnsbakade rotfrukter men insåg att tiden var för knapp =) Vi slängde därför ihop varsin tallrik med en alldeles utsökt sallad:
Först en massa bladgrönt, det syns knappt för allt annat =) Sedan paprika, inlagda kronärtskockor, vitlöksmarinerade oliver, soltorkade tomater, marinerade vitlöksklyftor, gurka, tomat, majs, sesamfrön och fetaost. Fetaosten var naturligtvis inte gjord på komjölk utan på getmjölk som människokroppen klarar av mycket bättre. Vi har alltid färdigsköljd ekologisk mixsallad hemma och det är en lyx vi unnar oss. Den utgör alltid basen i våra måltidssallader. Mattias hade saltgurka och purjolök i sin sallad också. Jag är inte så förtjust i rå lök så jag brukar undvika det.
Till dessert blev det glass gjord på frysta bananer, frysta jordgubbar och en liten skvätt rismjölk för att få fart på mixern =)
Först i med de frysta bananskivorna.
Sen i med massor av frysta jordgubbar =)
Garnering med färska jordgubbar och after eight dark.
Mums =)
Mattias som är en erkänd glassälskare tyckte det var jättegott =) Vi tog med oss glassen och bänkade oss framför Inception. Ett bra sätt för en kvällstrött Jessica att hålla sig vaken till tolvslaget.
Idag slog vi upp våra bruna 9:30(!) och sedan har vi tagit en skön promenad i ett soligt vinterlandskap. Nu dags för lunch!
No comments:
Post a Comment