Friday 18 February 2011

Smink.

Med tanke på föregående inlägg så tänkte jag fortsätta på samma linje. Nämligen smink. Som ni vet har jag slutat med allt slags schampo. Jag använder honung någon gång när lusten faller på. Jag smörjer in kroppen med sesamolja alternativt kokosolja, det varierar efter årstiderna. Jag använder även dessa oljor till att tvätta bort mitt smink. Jag äter inga p-piller, jag använder inga solkrämer. Jag använder dock fortfarande smink. Min mascara från Kanebo som jag använt i många år, den är så bra för den är vattenfast men tvättas bort i 38 gradigt vatten, har jag inte använt på några dagar sedan jag såg att den innehåller morot.. Jag är överkänslig mot morot och tänkte att det är bäst att låta bli helt ett tag. För några veckor sedan utnyttjade jag en present från maken och fick ansiktsbehandling. De “lurade” på mig bareMinerals produkter som de säger är helt naturliga. Så här står det om dessa. Jag undrar om någon av mina läsare där ute har koll på detta? Är de helt naturliga, eller vet ni något annat märke som är det? Under själva behandlingen användes Dermanords produkter som verkar vara ett riktigt seriöst företag. Jag föll för frestelsen och köpte en peeling från det märket. När jag kom hem erinrade jag mig att havregryn i lite vatten fungerar lika bra =) Ha ha =) Ibland får de även en skeptiker som jag på kroken =) Det mesta går ju att lösa på naturligt sätt.

Dock är det svårt med underlagskräm, rouge och mascara så har ni några tips härliga läsare så berätta gärna!

2 comments:

  1. Jag läste en tidning i helgen där det fanns en artikel om just "naturligt" smink. Jag lämnade tillbaka den tidningen till mamma igår, typiskt. Jag tänkte på dig när jag läste artikeln men så tänkte jag att det har du redan koll på ;) Men jag ska kolla imorgon. Jag minns ett märke som stod med i listan och det är Dr Hauschka. Känner du till det??
    http://www.drhauschka.se
    På webbsidan så står det vad deras produkter innehåller så det är bara att undersöka om det finns något som passar damen :)

    Kram kram

    PS. Återkommer ang artikeln

    ReplyDelete
  2. Hej vännen!
    Vad gulligt att du tänker på mig =) Sminkområdet är mitt sista dåliga samvete att ta tag i. Jag känner igen Dr Hauschka men kan inte placera i vilket sammanhang. Tack för tipset!

    Tack gärna, vill gärna läsa om det går att fixa =)
    kram

    ReplyDelete