Friday 4 February 2011

Kost och ADHD.

Grattis alla barn! Äntligen har skolmedicinen börjat snudda vid det som österländska medicinen och andra kloka människor sedan lång, lång tid redan känt till. Kosten påverkar oss och den kan göra oss sjuka. Den kan också göra oss friska, om vi använder den på rätt sätt. Det är så ledsamt med alla barn som behandlas med kemiska läkemedel när en kostomläggning kan göra dem friska. Det är inte alla föräldrar som har modet att gå förbi etablissemanget och söka egna sanningar. För deras barn är det fantastiskt att den introverta skolmedicinen nu talar om det som vi andra redan vet. Så att deras barn kan få adekvat hjälp. Nu.

Här kan du läsa mer om detta i Svenska Dagbladet.

Det här är ju inget magiskt. Inget hokus pokus. Fel bränsle ger fel funktion. Så enkelt är det.

Jag skall inte skriva något elakt om pillerfrälsta läkare skolade inom skolmedicinen. I dag är nämligen vänlighet min religion.

Helgen är här mina vänner, må ni ge era kroppar det allra bästa. För det är ni värda!!! 

1 comment:

  1. Det är kul att du skriver om detta med kosten, en amerikansk forskare har hittat evidens för att mobiltelefoner, sms, facebookuppdateringar, twittrande ger symtom som leder till feldiagnosticering av ADHD. Hjärnan kan inte hantera alla dessa intryck verkar det som.

    ReplyDelete