Saturday 25 December 2010

Juldagen.

Vi hade en väldigt mysig start på dagen idag. Vi myste i vår nya myshörna och umgicks med barnen. Vid tolv lämnade vi dem vid centralstation så de kunde ta tåget med sin far till sin farmor. Efter det åkte vi till min mamma och städade. Brorsan hade gjort ett fantastiskt jobb innan oss så vi lade krut på dammsugning, diskning, våttorkning och städning av toalett. Sen åkte vi upp till vuxenpsykiatrin och hälsade på henne. Hon var fortfarande inte bra. Pendlar mycket i humöret och mellan verklighet och vanföreställningar. Det känns tungt efter en sådan här dag.

Nu är vi hemma igen och vi myser i soffan. Mattias kollar en actionfilm och jag kommer ägna mig åt att surfa lite och samtidigt läsa i de 5 böcker jag släpat med mig =)

Imorgon skall vi ta det lugnt. Jag vill gärna vara ute lite. Har knappt varit det den här vackra vintern. Sen skall vi städa lite inför tisdag kväll då en kock från New York kommer hem till oss och lagar veganmat. Sex rätter kommer det att bli. Ser fram emot det sååå mycket.

May the force be with you ;)

No comments:

Post a Comment