Wednesday 13 October 2010

Hjältinnor & hjältar.

neytiri pose_800

Äntligen har jag fått upp en lista över hjältinnor och hjältar där ute som på något sätt hjälper till att ge oss alla en bättre värld. Du hittar dem nere till höger fr o m nu.

Idag har jag lagt till:

- Dr Fuhrman är grym. En klok, sansad läkare som alltid backar upp allt han skriver med källhänvisning. En bloggare som tilltalar ingenjören i mig. Tipstack till Mattias kollega Tobbe =) En hjälte.

- En ung, stark kvinna som läker sin kropp från cancer på naturlig väg. Hon är inget offer, hon är en fighter. Och akta dig, hon bits och hon drar sig inte för att kritisera kampanjer som Rosa bandet. En hjältinna.


  • Victoria Boutenko's Green Smoothie Revolution Blog

- En ovanligt driftig och begåvad mor som tröttnade på att hela familjen var sjuk. Sonen( ca 9 år då) hade precis insjuknat i diabetes typ 1 och dottern hade svår astma. Både hon själv och mannen var sjuka. En dag slängde hon ut spisen ( i princip ) och började äta Raw. Dotterns astma försvann ögonblickligen. Sonen klarade sig från insulin och lever idag (han är drygt 20) fortfarande ett liv utan medicin. Victoria har fått många människor att förbättra sin hälsa genom gröna smoothies. En hjältinna.

- Fina Malin som skriver så vackert och som är så modig i det hon visar upp. En hjältinna.

- Härliga Erica som brinner så för Raw Food och som är så bra på att sprida det här till folkhemmen. Raw Food är inte bara snällt mot dig utan även mot miljön. En hjältinna.

- Vackra Karolina som bjuder på det mest fantastiska Raw Food receptet efter det andra. En hjältinna.

Tillsammans bildar vi alla Ringar på vatten. Du gör skillnad.

Ha en fin kväll!

No comments:

Post a Comment