Saturday 1 March 2014

Lite trist utbud.

Just nu är det lite trist på den ekologiska fruktfronten. Bananer och apelsiner finns det gott om. Ibland hittar jag ekodruvor på ica. Men nu längtar jag efter nektariner, meloner och ananas. Jag har levt på ekbladssallad och grönkål en lång period också men nästa vecka skulle de få in romansallad på Fram. Yes! Vi går verkligen mot vår och man får vara glad för det lilla.

Tur att jag verkligen älskar färskpressad apelsinjuice :)

IMG_2193

2 comments:

  1. Hos oss lämnar även bananerna mycket att önska. Alla affärer säljer ljusgröna så det gäller verkligen att ligga flera dagar före. På grönsaksfronten är det dock ganska trevligt, i alla fall där jag bor:-)! Någon vår kan vi inte ana här, småkallt och rått vilket verkligen är demoraliserande för mig. Jag går verkligen bara ut för att jag måste, vill helst bara sitta inne och mysa:-D! Önskar dig en fin helg!
    Kram Julie
    Ps. Är nästan besatt av att äta bananer just nu, helst med selleri. Undrar om du har ngn aning om vad det kan bero på. Byter just nu arbetsplats och stressar som en galning. Kan detta påverka? Tycker att det är spännande att se hur saker kan hänga ihop, därav frågan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Grönsakerna är fina men det är salladen som inte finns i så stort utbud :) Men det kan man ju knappast begära den här tiden på året i Sverige. Med tanke på att bananerna har en lugnande och humörhöjande effekt på oss samt att de sänker blodtrycket gör att det inte alls låter som en tillfällighet att du vill äta bananer! Glöm inte att andas emellanåt!
      kram och ha en härlig söndag!

      Delete