Sunday 11 January 2015

Dagens röjande.

Röjandet har naturligtvis fortsatt och stackars Mattias är nu också inblandad. Mattias gillar ordning och reda så det är verkligen inga problem men det gäller ju att vara på humör och det kanske inte är helt enkelt att plocka fram röjar-humöret på beställning. Jag har dock märkt att det ofta smittar av sig när någon i hushållet sätter igång. Idag har vi gått igenom alla skor vi har i skostället och i hallgarderoben. En del slänger vi och de som inte används nu på vintern får egen förvaringsplats på bottenplan.

Vi har inte haft något bra ställe för återvinning tidigare så det har stått kassar i köket vilket ju inte alls är roligt. Nu har jag fixat så vi har glas och metall under diskhon och kartong och tidningar i hallgarderoben.


Påsen med matavfall har hittills stått på bänken för den används sååå frekvent. Anledningen till att den hamnade där från början var dock att det inte fanns utrymme under diskhon på bilden ovan. Där hade vi en stooor kasse full med gamla plastpåsar. Eh... snacka om onödigt! Men jag gissar att det handlar om vana så snart får kanske även denna påse flytta ner under diskhon! 


För tidningar och kartonger i hallgarderoben...


Det är så roligt att ni gillar att följa mitt röjande och det gör att jag sporras ännu mer! 


No comments:

Post a Comment