Thursday 13 September 2012

Yogatimern klar!

unnamed

Äntligen! Jag hade inte mediterat många gånger innan jag tröttnade på att behöva stänga av en skrikande timer som avslut på min meditation. Jag ville ha en timer som lågt och snällt talade om att tiden var slut utan att jag behövde göra något.  I vissa meditationer skall man variera sig inom meditationen och att avbryta sitt meditativa tillstånd för att fippla med en timer känns inte heller bra.

Jag sa till min make att han borde göra en Yoga Timer! Nu hade han förstås lite andra projekt på gång så den fick hamna lite senare i pipen. Men nu äntligen är den klar och den släpptes på Google Play igår! Jag använder den även när jag springer (ni vet jag kör ju springa en viss tid, gå, springa osv). Jag förprogrammerar helt enkelt timern så behöver jag inte hålla reda på tiderna då heller!

Jag har även lagt in den kriya jag kör på morgonen med dess tider och så har jag lagt till en paus emellan så jag kan byta ställning utan att behöva feppla med timern en enda gång =))

Appen är självklart gratis och ni kan tanka ner den här. Den fungerar för Androids! Så varsågoda att hämta och kom gärna med feedback och önskemål, ni har ju en kanal rakt in genom mig =))

3 comments:

  1. Åhhh vad underbart! Ska ladda ner den på direkten :) Jag har önskat mig en liknande app/ timer de gånger jag försökt mig på intervall-jogging, men jag kan ju inte programmera då va... Kan jag försöka mig på lite yogaövningar hemma också utan att gissa mig fram hur lång tid som gått :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Så roligt!! och kom med feedback och frågor om det är något!!!
      Funkar finfint vid joggingen och yogan =)

      Delete
  2. Vilken bra idé!! Tack!! Ska genast ladda ner!

    ReplyDelete