Sunday 23 September 2012

Fruktsmink!

20120923_141647

Här ser ni mig med fruktsmink =) Egentligen ser det ut som vilken bild som helst tycker jag men så har jag inte världens bästa kamera heller =) Jag har använt björnbär och raw kakao.

7 comments:

  1. Du är helt bedårande vacker vännen!
    Fruktsmink är ju helt underbart, jag bara måste prova!:) Hur är hållbarheten under dagen?

    Glada pussar
    /Anna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack <3
      Det håller jättebra hela dagen!

      Puss puss =))
      Jessica

      Delete
  2. Vad fint! Jag har testat med björnbär o spirulina för ett tag sedan, det blev bra. Hade köpt spirulina tidigare, men sedan läst mer om det o ville inte äta det. Är ju inte ens gott :-). Så då var det kul att jag kunde använda det till något. Men har tampats med mycket eksem så jag använder inget. kram Malin I

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nej spirulina är verkligen ingen hit! Man måste blanda det väl med något annat för att vilja ha det =) Tur att det duger till smink ;)

      Delete
  3. Tycker du är så fin på alla bilder med din så enorma utstrålning:) Spännande med fruktsmink! Har aldrig direkt sminkat mig, nu använder jag bara lite concealer från Dr hauschka, men jag hoppas att jag tids nog blir av med mina mörka ringar under ögonen och känner mig bekväm med att sluta med den:) Slutade med ansiktskrämer och dyl för ett tag sedan och oj, mina tidigare torra blandat med feta hud har stabiliserat sig och är mjuk:) Märker tydligt att huden börjat återfukta sig när den får chansen! Tvättar mig med rasullera och vatten och lite kokosolja ibland. Trodde inte att leran skulle vara så bra på huden (med tanke på att den torkar ut mitt hår som attan, köpte den för att prova som hårtvätt), men det blir verkligen lent som en babyrumpa;) Ser framemot inlägget om tandhälsa, nyfiken;) Kram!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Åh tack =) Hoppas du snart kan slippa concealer oxå! Det slog mig häromdagen att min sk T-zon, näsa och panna som tidigare alltid blev fet och glänsig, inte blir det längre. Spännande med leran!
      Inlägget om tandhälsa kommer! =))

      kram

      Delete