Wednesday 26 September 2012

Sminkuppdatering.

Kom på en annan sak med fruktsminket som jag faktiskt haft till jobbet hela veckan. Det gör ju inget om man somnar med sminket kvar i ansiktet Ler Praktiskt eller hur Blinkar  Då är jag snygg redan när jag vaknar Blinkar 

Nä, men skämt åsido, det känns enormt fräscht att gå omkring med björnbär och kakao istället för kemikalier Skrattar i ansiktet.

6 comments:

  1. Tycker verkligen det är jättespännande det här sminkprojektet du har! Jag ska absolut testa när jag kommit hem igen! Tack för inspirationen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja det är verkligen roligt att testa =) Nu skall jag köpa spirulina oxå och se om det ger ännu bättre resultat =)

      Delete
  2. Vart köper du fruktsminket? Eller blandar du till det själv? :) coolt i vart fall och snygg är du!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej Annah! Jag blandar själv!!! Provade i helgen hemma och sedan har jag fortsatt under veckan och haft det till jobbet =)
      Jag har fått idén härifrån:
      http://www.youtube.com/watch?v=mH0JVtdyUmI
      Tack! =))

      Delete
    2. Ah tack för svaret! :) ska spana in länken! :) en annan sak: jag blir nästen euforisk av tanken på att man bata kan leva på nästan bara frukt! Så härligt! :) jag äter massor av frukt och grönt jag med fast fikar dock en del utöver detta vilket är min last - men jag äter faktiskt inte så ofta kött eller ngt icke-vegitariskt - detta är vad jag naturligt dras till när mina smaklösare får välja - har lite dåligt samvete ibland då jag tänker att min kropp kanske behöver mer av näringsämnen från sådana livsmedel men det är rätt så intressant att jag nu sedan jag har börjat äta mindre fett och kött/proteinbaserad kost så mår min mage och huvudet mkt bättre! Och jag väger mindre nu än förut! Sååååå långt ifrån lchf & många andra dieters rekommendationer!!! :-)

      Kul att läsa din blogg tycker jag! Du inspirerar!! :-)

      Delete
    3. Ja visst är det en svindlande tanke!!! :))) Först måste man avliva allt man trott på i sitt liv tidigare och sedan börjar man mer och mer förstå det sunda i att leva av frukt och grönt =) Ja, särskilt LCHF är det ju inte här, men så är det faktiskt en blogg som fokuserar på hälsa och inte enbart viktminskning =)) Dessutom är den här dieten snällare mot hela vår omvärld vilket ju inte gör saken sämre =)
      Jätteroligt att höra att du inspireras och äter massor av frukt och grönt!
      Ha det bäst!

      Delete