Friday 28 October 2011

När Megan blev rå.

Jag har hittat en väldigt inspirerande tjej: Megan. I den här videon berättar hon om hur det gick till när hon började äta raw. Innan hon blev raw led hon bland annat av kronisk trötthet. Megan är jätteinspirerande och hon har en blog http://meganelizabeth.com/blog/för den som vill veta mer.

8 comments:

  1. Hej finaste!

    Jag pausar lite just nu, men jag tittar in och njuter av all inspiration och glädje som du sprider. Tack för allt du ger!:)
    På återseende.♥

    Stor kram
    Anna

    ReplyDelete
  2. Roligt med matlagningsvideor. Tack! har du läst Pia Vingros bok "Jakten på den fulländade hälsan" än. Det var via hennes blogg med samma namn som jag hittade dig. Saknar dina blogginlägg men jag kan nog gå tillbaka och läsa lite gamla inlägg. Gjorde nyponsoppan på äpplen och nyponpulver som jag hittade på din blogg. Jättegod!hur nyttigt som helst.

    ReplyDelete
  3. Hej, det har varit så tyst på bloggen ett tag nu. Så jag ville bara skriva några rader och höra så allt är okej. Hoppas allt är bra med dig! Tack för tipset om Megan, det var riktigt inspirerande :D

    Kram Cathrine

    ReplyDelete
  4. hej, ville bara skriva och se om allt är bra. Det har varit så tyst på bloggen så länge. Hoppas att allt är bra! Tack för tipset om megan, hon var en riktig inspiration :D

    Kram Cathrine

    ReplyDelete
  5. Hej hej, Gillar din blogg jatte mycket. jag har just startat en egen blogg om halsa och hoppas att den blir lika bra som din. letat efter flera "halso-bloggar" men inte hittat nagon forran nu. Insiration kan man kalla de. =)

    ReplyDelete
  6. Har aldrig kommenterat förut, men ville bara säga att jag saknar dina inlägg:) Jag hoppas att du mår bra och bara har fullt upp med annat:) Sköt om dej och kramar!

    ReplyDelete
  7. Tack för alla fina kommentarer =)

    ReplyDelete
  8. Jag är 15 år gammal. Jag föddes med HIV, min mamma dött på grund av HIV-infektionen Och jag beklagar varför jag aldrig träffade Dr Itua, han kunde ha botat min mamma för mig, eftersom det var mycket svårt för min mamma att jag stött på Dr itua läkande ord online om hur han botar olika sjukdomar i olika raser sjukdomar som HIV / Aids Herpes, Parkison, Astma, Autism, Copd, Epilepsi, bältros, förkylningssår, infertilitet, kronisk fatiguesyndrom, fibromyalgi, kärleksformulär, prostatacancer, lungcancer, glaukom ., psoriasis, levercirros, grå starr, makuladegeneration, Chrons sjukdom, infektiös mononukleos., hjärt-kärlsjukdom, lungsjukdom. förstorad prostata, osteoporos. alzheimers sjukdom, psoriasis, bipolär sjukdom, demens., magsjukdom, bröstcancer, blodcancer , Kolo-rektal cancer, kärleksformulär, kronisk diarré, atxi, artrit, amyotrofisk lateral skoliose, fibromyalgi, fluorokinolontoxicitet Syndrom Fibrodysplasia Ossificans Progres Skleros, svag erektion, bröstförstoring, Penis Enlargment les, stivkrampa, kikhoste, tuberkulos, polio och difteri) Diabetes Hepatit till och med cancer Jag var så upphetsad men skrämde samtidigt för att jag inte har stött på en sådan artikel på nätet, då kontaktade jag Dr Itua på Mail drituaherbalcenter@gmail.com/ . Jag pratar också med honom på vad som är appen +2348149277967 han berättar för mig hur det fungerar och jag säger till honom att jag vill gå vidare. och här lever jag friskt igen kan föreställa mig hur gud använder män för att manifestera sina verk. Jag skriver i alla artiklar online för att sprida gudsarbetet för Dr Itua växtmedicin, Han är en stor man.

    ReplyDelete