Friday 21 October 2011

Sorgligt uttalande om Steve Jobs.

“Sorgligt att Steve Jobs fick en så tvivelaktig behandling” skriver Karin Bojs i DN. Sorgligt att människor undanhålls viktig information när det gäller att förebygga och behandla cancer, tycker jag. Vi vet idag att det vi äter ökar risken för flera cancerformer. Vi vet idag att människor läker sina kroppar från sjukdomar på naturlig väg. Det är bara våra kroppar som kan läka sig själva. Ingenting utifrån kan läka oss. Här kan ni läsa om Gersonterapin - en naturlig cancerterapi som hjälpt många människor. Bland annat denna levnadsglada unga tjej i Australien följer Gersonterapin och läker sig själv från en mycket allvarlig cancerform. Nu följer hennes mor i samma spår och läker sin bröstcancer.

7 comments:

  1. Jag tycker det är sorligt att du sprider en sådant stor missinformation. Visst får folk tro att homeopati läker deras ickefarliga förkylning visst kan komplementera med att man kanske blir hälsosammare om man blir vegetarian. Men detta handlar om riktigt sjuka människor som ger pengar till en industri som kommer leda helt säkert mot deras död.

    Det finns inga bevis på att Gersonterapin fungerar. De studier som gjorts av dem själva har varit bristfälliga. Ingen har överlevt, ingen har blivit av med sin cancer.

    http://www.cancer.org/Treatment/TreatmentsandSideEffects/ComplementaryandAlternativeMedicine/DietandNutrition/gerson-therapy

    A naturopath who visited the Gerson Clinic in 1983 was able to track 21 patients over a 5-year period (or until death) through annual letters or phone calls. At the 5-year mark, only one was still alive (but not cancer-free); the rest had succumbed to their cancer

    Austin S, Dale EB, DeKadt S. Long-term follow-up of cancer patients using Contreras, Hoxsey and Gerson therapies. Journal of Naturopathic Medicine 5(1):74-76, 1994.

    ReplyDelete
  2. Hej Edith!
    Jag nämnde ingenting om homeopati. Faktum är att jag är skeptisk till allt som inte är naturligt för oss. Roligt att även du nämner att man kanske blir hälsosammare av vegetarisk kost. Dock bör man överväga att även utesluta mjölkprodukter om man vill uppnå optimal hälsa. Läs gärna mer om detta i artikeln ur Läkartidningen här: http://www.lakartidningen.se/store/articlepdf/8/8397/LKT0751s3873_3877.pdf som bl a tar upp benskörhet, allergi, diabetes m m.

    ReplyDelete
  3. Du besvarade inte ens frågan? Nu börjar du prata om något helt annat än vad ditt inlägg i grunden handlade om. Du uppmanar folk att söka till till en obeprövad icke verkande medicin för cancersjuka. Något som kan leda till ett ovärdigt slut i livet och en ineffektiv vård.

    ReplyDelete
  4. Konstigt att du säger att du är skeptiskt till homeopati då du tidigare bloggen nämner att du har en homopat, så hur ska du ha det? Samt varför svarar du inte på frågorna för, för du vet att du har fel?

    ReplyDelete
  5. Jag är trött på att människor får höra att det inte finns något att göra, att det bara är medicin som gäller vid olika sjukdomar. Jag är trött på att människor får höra att ingenting finns att göra när det har visat sig att kostomläggning hjälper i många fall. I min framtidsvision är min läkare mer av en coach där han eller hon lägger fram alla möjligheter som finns och sedan skall jag få stöttning i det som jag väljer. Sjukvården idag är otroligt bra vid akuta situationer men jag efterlyser mer fokus på förebyggande hälsovård oxå. Allt fler människor blir sjuka och sjukdomarna kryper ner i åldrarna. Något vi gör är allvarligt fel.
    Jessica Ainscough, som jag hänvisade till i mitt inlägg ovan, drabbades av en mycket allvarlig cancerform. Hon gjorde allt enligt den konventionella läkevården men cancern kom tillbaka. Hon fick ett ultimatum: amputera armen eller dö. Efter noga efterforskning valde hon en annan möjlighet, hon valde Gersonterapin. Hon skulle enligt läkarna ha varit död idag men lever och har bättre hälsa än någonsin. Hon valde en annan möjlighet. Här kan ni läsa om fler lyckade fall: http://www.amazon.com/Cancer-Therapy-Results-Fifty-Advanced/dp/0961152621
    Cancer är enormt tufft att fightas med och jag vet inte om jag själv skulle vara lika modig som Jessica. Av denna anledning väljer jag att försöka leva hälsosamt redan idag för att förhoppningsvis inte behöva ställas inför en cancerdiagnos. Det som slår an hos mig är att äta så näringsrikt som möjligt och därför har jag uteslutit animaliskt protein, gluten och socker och processad mat ur min kost.
    En annan spännande kvinna är Jane Plant som drabbades av en väldigt aggressiv bröstcancer och såg till att vända sig till de bästa läkarna inom området och gjorde allt enligt den konventionella vården men till slut kunde inte läkarna göra mer. Hon bestämde sig då för att ta livet i egna händer, lade om sin kost och är idag frisk från cancer. Hennes bok heter "Ditt liv i dina händer".

    Ni är givetvis välkomna att välja de vägar som passar er bäst.

    ReplyDelete
  6. En sak ska ni veta. Det absolut viktigaste steget för att förstå att västerländsk medicin har väldigt lite att komma med när det gäller de flesta kroniska degenerativa sjukdomar är att bli sjuk själv.

    Först då kommer ni att inse att det finns bara en väg och det är att följa moder jords lagar. Det var det Max Gerson förstod och det var därför som han blev både omtyckt och framgångsrik.

    Så till den milda grad framgångsrik att han blev mördad genom arsenikförgiftning och falskt baktald av amerikanska läkarassociationen. Faktum var att han stod framför senaten och hade med sig över 50 st överlevare av cancer i början av 40-talet. Då senaten skulle välja hur man skulle tackla the war on cancer. Självklart var lobbygrupperna bakom strålning och chemoterapi mycket starka därför förlorade Max Gersons metod, men med enbart 2 röster.

    Om nu den här metoden är så värdelös. Hur kommer det sig då att det är så viktigt att smutskasta den? Hur kommer det sig att det är så många som åker från hela världen till deras klinik i Mexico för att få hjälp. Och varför är den helt tillgänglig på deras hemsida i varje steg om det nu var ett ekonomiskt intresse bakom.

    Till saken hör den att chemoterapi är helt verkningslöst i bästa fall och livsfarligt i sämsta.

    Likaså strålning.

    Det enda som visat sig ha någon effekt rent kemiskt är Dr Burzinskys "anti-neoplastons" som återfinns i mänskligt urin(därav verkar det vara fallet att "auto urin terapi" har effekt). Det finns en dokumentär om Dr Burzinsky som tydligt visar hur amerikanska läkarassociationen tillsammans med FDA gjorde allt för att få terapin diskrediterad precis som i fallet med Dr Gerson, En slump? Knappast.

    Om man har en grundläggande förståelse av vilken verklighet vi lever i är det lätt att förstå varför det är så viktigt att hålla "boten" borta ifrån oss.

    Förstår man 11e september så förstår man att de gör vad som helst för att få som de vill. Eliten dvs. Architects and engineers(över 1500 st har öppet vågat gå ut och säga att regeringens version inte stämmer) för 9/11 truth har gjort en Dokumentär baserad på fysiska principer. Som visar att det kan omöjligt ha gått till på det sätt som de ville göra gällande.

    Det är också en nyckel till att förstå den "nord koreanska" verklighet vi lever i. Vi tror vi vet hur det ligger till genom informationen från 2 st telegrambyråer(AP och Reuters) som ägs av en och samma familj.

    Tyvärr finns det många "gatekeepers" fångvaktare i nazilägret. Speciellt gillar de att försöka hålla fast vid sin verklighet även fast den är fel.

    ReplyDelete
  7. Hittade ditt inlägg först nu, men såg tyvärr att Jessica dog tidigare i år :( sjukt synd.

    ReplyDelete