Sunday 9 October 2011

Får jag i mig tillräckligt?

Jag har aldrig i hela mitt liv räknat kalorier. Nu jag precis börjat med det för att se att jag får i mig tillräckligt =) Jag har hittat cron-o-meter.com. Den är inte alltid stabil men den duger tills vidare. Det som är extra bra är att man kan se att man får i sig alla livsnödvändiga proteiner och mineraler och vitaminer.

crono

5 comments:

  1. Hej, jag är nyfiken på den där torkugnen från OBH-nordica som din vän fick i födelsedagspresent. tyckte hon att den var bra? Den har ju ett bra pris när man bara vill testa lite.

    Kram Cathrine

    ReplyDelete
  2. Jag skall fråga henne och återkoppla =)

    kram
    Jessica

    ReplyDelete
  3. Toppen, Är nyfiken på Raw food boken av Mimi Kirk också :D Var den bra ?

    Kram Cathrine

    ReplyDelete
  4. Jag är nyfiken på hur du gör med B12! Det finns ju bara i animalier och tillskott är inte så raw? :)

    ReplyDelete
  5. Catrine: Mimi Kirks bok är väldigt inspirerande. Dock har jag noterat att den typ av raw food med så mycket nötter och oljor inte fungerar för mig.

    Knyttets mamma: B12 fanns i våra jordar förr. Det finns i ekologiska jordar. Om man odlar sina egna grönsaker och borstar av den värsta smutsen istället för att skölja/skrubba av nitiskt får man i sig B12 genom grönsaker. Det mesta tyder på att de flesta av oss har B12-brist idag. Jag har två kvinnor i min närhet som äter animaliskt och de hade båda allvarlig B12-brist. På min to-do-lista står att ta B12-prov. Självklart kommer jag att ta tillskott om det behövs. Mitt mål är hälsa =)

    ReplyDelete