Saturday 21 January 2012

Skridskor!

Var och köpte skridskor till äldste sonen idag för de skall åka i skolan i veckan(de växer ur dem varje år så vi köper alltid begagnade som vi sedan byter in). Det slutade med att jag köpte ett par till mig oxå(nya dock eftersom mina fötter inte växer längre =) och imorgon skall vi åka. Läääängtar!!!!

20120121_144757

Skridskor, hjälm och raggsockor förstås =)) Nu är jag redo för isen!

4 comments:

  1. Hej Jessica, hittade din blog av en ren tillfällighet. Verkar väldigt intressant så jag skall läsa mer när jag får tid! Hittade ingen mailadress till dig så jag ställer en fråga här! Jag har tidigare gått på akupunktur TCM i Stockholm för allergier, stress, obalanser.. Gick hos på en väldigt duktig klinik AAA-kliniken där jag fick akupunktur, moxamassage, värmelampa mm. Gav sådant otroligt resultat! Gick hos några olika och det var verkligen skillnad i vilka resultat jag kände-endel var inte bra. Gick även hos en känd kvinna Dr Nie när jag inte blivit gravid på 1 år .... 2 månader senare blev jag gravid och nu har vi en härlig son! Hur som helst, känner att min kropp är väldigt ur balans nu så jag söker med ljus och lykta efter en duktig akupunktör i Göteborg (har bott här nu i 5 år men vet inget om någon duktig akupunktör här). Har sökt på nätet och läst på de olika hemsidorna man har svårt att hitta bra rekommendationer. Hittade jadepoints- googlade och hamnade hos dig! Så, jag undrar om du gick dit på rekommendation av någon annan, hur går en behandling till där, får man bara nålar eller massage också? Är du nöjd? Kan du rekommendera henne? Vad är bra/dåligt? Hittade en som hette Hiep Nguyen också och hittade AM-kliniken. Har en tid bokad hos AM-kliniken.. Måste ju börja någonstans.. Men bor 3 mil utanför Gtb. Jobb och skolhämtning tar tid så jag har ju inte som förr tid att springa runt och testa olika- det kostar ju pengar också:-) hittade en Lei Wang som hade helt fantastiska recentioner på egna hemsidan (men jag hade gärna velat få de recentionerna utanför).. Listan kan göras ganska lång.... Har fått för mig att kineserna är lite bättre och vill gå till någon som jobbat länge! Vilken djungen säger jag bara! Vet du någon man INTE skall gå till? Oj- vad frågor det blev! Skulle bli så glad om du tar dig tid att svara mig- du får gärna svara via mail erikssonj22@gmail.com och- om någon annan läser detta och har en rekommendation så blir jag jätteglad att få den! Ser fram emot att läsa mer här! Mvh Jenny

    ReplyDelete
  2. Hej Jenny!
    Oj så många frågor =))) Jag är nöjd med Sophie hos jadepoints. Hon fick mig att inse att jag behövde sova mer. Jag pressade mig själv på så många olika plan. Sophie gav mig endast nålar, ingen massage. Jag har inget att jämföra med så det är jättesvårt för mig att råda dig! Jag för min del blev varken hjälpt av ayurveda eller akupunktur för att bli av med mina besvär med min mage/tarm/mitt näringsupptag. Först när jag började äta enligt 80/10/10 (80% kolhydrater, 10% protein, 10% fett. Allt man äter är frukt och grönsaker och rejäla mängder frukt =) svarade min kropp och jag kunde äntligen behålla maten och gå upp till en hälsosam vikt.
    Lycka till Jenny!
    kram
    Jessica

    ReplyDelete
  3. Hej, läste lite mer efter jag ställt alla frågor och förstod då att du gått på akupunktur för helt andra problem. Tack för ditt svar i alla fall, får se vem jag testar att gå till! Lite nyfiken på din kost, hur får du i dig fullvärdigt protein? Kommer du att måsta ta B12 ersättning (för det får man väl bara i sig genom animaliska produkter?) skönt att du har hittat en kost som du mår bra av! Hoppas ryggen blir bättre snabbt!
    //jenny

    ReplyDelete
  4. Hej Jenny!
    Hoppas du hittar någon du blir nöjd med =) Jag har skrivit ett inlägg om dina frågor eftersom jag så ofta får dem: http://goluckyj.blogspot.com/2012/01/b12-proteiner-och-801010.html
    Tack, tack =)
    kram
    Jessica

    ReplyDelete