Thursday 22 November 2012

Åååh Kristina….

kristina

… från Wilhelm – förlåt Houston, Texas =)

Igår blev den äntligen av, min efterlängtade session med Kristina. Det kändes lite surrealistiskt att Skypa med någon som jag sett på youtube.se så mycket förstås. Jag tycker att jag har väldigt bra balans i mitt liv nu, och ser Kristina mer som en inspiration. Det är ju så, att skall man arbeta med att inspirera andra så behöver man få input själv emellanåt också. Det var riktigt bra att samtalet blev igår för då kunde vi uppmärksamma ett problem som jag ibland hamnar i. Igår t ex hade jag extremt mycket mogna bananer och knappt någon annan frukt alls och skall sanningen fram så känner jag mig inte särskilt lycklig om jag bara har bananer att tillgå under en hel dag. Problemet är att jag äter dessa bananer fast jag helst inte vill se åt en banan mer. Jag tycker 6-7 bananer om dagen är i sin ordning men sedan vill jag ha något annat *skrattar*. Det man äter skall ju göra en lycklig, eller hur? =) Så min hemläxa är att se till att köpa hem mer av sådant jag verkligen älskar så att det alltid finns något sådant.

Hur var Kristina nu då? Precis lika härlig som hon verkar. Hon är ju inte bara härlig utan dessutom en osedvanligt målmedveten och klok kvinna.

2 comments:

  1. Gud vad underbart att få en pratstund med henne!
    Du måste vara i himlen?! =D

    Keep on going girl!
    Kram J.

    ReplyDelete
  2. Jepp jag var rätt hög efteråt och det är tur att jag har min yogiska kvällsbön att lyssna på för jag somnade som en stock efteråt =)))

    kraaaaaaaaam
    J

    ReplyDelete