Monday 18 June 2012

40 and Fit On Fruit - 9 months on the 80/10/10 diet


Hej på er =) Nu har jag levt på 80/10/10 i 9 månader och här pratar jag lite om de utmaningar jag stötte på och hur jag hanterade dem. Hoppas ni gillar det!

6 comments:

  1. Såg videon och blev lite peppad att försöka igen med detta, eller en liknande diet. Har börjat förut men gett upp några gånger... Duktig du är som gör videos också!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Så bra! Man får vara snäll mot sig själv och varje ny dag har man ju möjlighet att börja om! Med snäll menar jag att man inte skall slå på sig om man misslyckas en dag.
      Tack! =) Jag känner att jag så gärna vill sprida det här positiva budskapet till så många som möjligt och videos verkar ha en stor genomslagskraft.

      Delete
  2. Jag gick och funderade idag på om jag skulle fråga dig vilka böcker du rekommenderar, lite tankeöverföring! Fick svar på det och mycket mer här! Tack. Har beställt David Kleins bok till och börja med, då Doug Grahams bok inte fanns inne på någon svensk bokhandel...tids nog ska jag beställa den med. Tror att jag har mest användning av Klein i dagsläget:) Idag började jag äta frukt till frukost, börjar därifrån och får se vart jag hamnar:) 6 bananer fick jag i mig och är rätt stolt (även om jag siktar på att få i mig mer än så tids nog..), och en kruksallad:) Läste att gorillorna käkar gröna blad efter måltiderna för att rengöra tänderna, så jag åt bananerna först och avslutade med salladsgegga;) Det är tufft än så länge och bananerna var inte goda längre efter hälften, men..tror helt klart att det är en vanesak. Kan ju säga som så att min mage inte funkat såhär bra på år (även om den fortfarande är långt ifrån bra..säger en del om hur illa det varit..), den går att nudda utan att jag skriker, den är inte stenhård, jag är inte förstoppad...och framförallt, magsäcken tömmer sig igen, istället för att trycka upp allt, och jag har känt riktig hunger för första gången på...ja, jag vet inte:) 80(minst)/10/10 är verkligen grejen för min kropp...även om det är mycket kvar att läka, och jag siktar tids nog på 100% frukt å grönt. Har dock fått sveda och klåda i ansiktet och hoppas på att det inte är allergisymptom på nåt jag äter (typ bananer), jag får liknande när jag käkar gluten, så jag hoppas att det bara är någon reaktion.. Där fick du mitt babblande igen;) Kram!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Så perfekt!! =) Davids bok är jättebra och jag tror det är helt rätt bok att börja med för dig. Så härligt att din mage mår bättre!! Precis, jag åt inget fett alls den första månaden. Nötter klarar jag ju fortfarande inte efter 9 månader. Förhoppningsvis ger det med sig med ditt ansikte men det kan vara så att du inte tål vissa frukter ännu. Om ens system är så förstört som ditt har varit så kan det vara så att man tål få saker men att det blir bättre med tiden. Du kommer få en massa bra tips i Davids bok och det går t o m att få konsultation via Skype av honom om man behöver. Det kostar förstås en slant men det kanske det kan vara värt.
      =)) kram

      Delete
  3. Kära nån så vacker du är!❤
    Och så glad jag blir av att det fungerar för mig att kommentera igen. Härligt!☺

    Jag tycker att du är så fantastisk och jag blir så glad och inspirerad av dig. Du har verkligen hittat rätt för dig och det är ju så underbart fint, jag blir så lycklig för din skull, min och för alla andra som nu kan få ta del av det du har att berätta. Bästa.

    Skriv en bok om det här vännen!☺❤ tips tips

    Jag mår tillskillnad från dig ungefär likadant som sist vi hördes av (och det måste ju vara evigheter sedan!??) och ja, höjden av dårskap är ju att fortsätta med samma sak hela tiden och ändå förvänta sig ett annat resultat. Lite där är jag. Mitt i mitt egna lilla dårskap. Vikten har dock långsamt börjat röra lite på sig sedan januari, vilket är bra.☺

    Heja dig Jessica och tack för allt du delar med dig av!
    Puss & kram
    /Anna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awww du är väl ändå för söt <3 Jag oxå, för jag har saknat dig som sagt!

      Att inspirera är det jag hoppas på att kunna göra! Så roligt att du blir inspirerad =)

      Tack för tipset, jag tar det till mig. Har redan börjat med kapitelindelning =) En e-bok får det bli till en början.

      Ja det är evigheter sedan! Ja tänk om det vore så enkelt att samma sak skulle ge olika resultat. Inte så lätt att ställa om när vi varit på fel spår så länge. Jätteskönt att det har börjat röra på sig!

      Tack så jättemycket Anna och tack för att du är så snäll och uppmuntrar mig så!
      Puss och kram =))
      Jessica

      Delete