Wednesday 25 April 2012

Dagens mat.

Jag mår som en prinsessa idag =) Var hos min massör Kim igår efter jobbet. Hon gav mig en helkroppsmassage på 1.5h och hon hittade en del partier att arbeta med och jag kände mig rejält genomarbetad efteråt. Trött som tusan sov jag sedan 11h. Idag har det blivit yoga, jobb, löpning och dessutom har jag deklarerat (deklarerade på nätet, perfekt). Skönt. Just nu mumsar jag på en smarrig sallad: huvudsallad, babyspenat, en sorts veckad tomat som jag inte minns namnet på, purjolök, avokado och pressad citron över. Gott =)))

20120425_203722

Idag har jag ätit:

5 bananer till frukost, vid lunch blev det dateorade(dadlar och vatten som mixas) och innan jag gav mig ut och sprang blev det två glas apelsinjuice. Efter löpningen åt jag 15 bananer och nu mumsar jag på salladen på bilden. Totalt blev det 2700 kalorier. Jag var hungrig idag.

4 comments:

  1. Det är så underbart när man kan känna att en enkel sallad med enkla råvaror smakar helt fantastiskt! Har börjat köra 80/10/10 med lite ångkokad potatis till salladen, och det känns mycket lättare i övergången! Så stort tack för tipset :)
    Kram Linda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja visst är det! Det känns som allt smakar mer och mer ju längre jag äter så här rent. Så skönt att potatisen fungerar fint. Det är ett bra sätt att få i sig kalorier utan att belasta kroppen för mycket.
      kram kram
      Jessica

      Delete
  2. Låter som en fantastisk dag! När du äter så mycket bananer, gör du då alltid smoothie av dem eller äter du dem som de är?
    Hur får du i dig B12??

    Tack för all inspiration.
    Katta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej Katta!
      Ja, vissa dagar är bara sååå härliga, även om det är mitt i vardagen. Igår åt jag de fem bananerna som de var. Det beror lite på vilket humör jag är på. När jag skulle äta mina 15 bananer efter löpningen var det enklast att göra en smoothie. Just nu äter jag lite surkål för B12 men jag väntar på resultat på mitt blodprov jag tog förra veckan och då vet jag om jag måste komplettera med sprutor/tabletter.
      Så roligt att det inspirerar =)
      kram
      Jessica

      Delete