Tuesday 17 March 2015

Statusrapport.

Ingen tidtagning. Ingen pulsmätning. Lite håll. Lite ömma vrister. Ingen eufori. Inga volter. Men försiktig optimism. Endorfinerna vickade lite tveksamt på rumpan. En lugn, skön feeling. Vi får se om kroppen vill ha mer.

Nu dags för en dusch!

4 comments:

  1. Åh, va roligt!! :) Jag hoppas att det känns bra.

    Själv har jag aldrig varit den som tyckt om att springa. Men när jag för några år sedan tränade med en PT i dryga halvåret hade jag inte val... ;)
    Hon fick upp mig på löpbandet efter 2-3 månader, och det gjorde att jag faktiskt började gilla att jogga.

    Tyvärr tappade jag all träningslust efter att hon bytte jobb, men jag får fortfarande motion med vår hund. :)

    I bakhuvudet har jag hela tiden tänkt "bara jag får lite mera energi ska jag komma igång igen", men jag förstår att det inte stämmer.

    Lyssnade på Anders Haglund för några helger sedan, och han sa något jag självklart visste, men ändå inte ville veta; "energi är inte något du FÅR, det är något du GENERERAR".

    Sen finns det självklart alltid undantag ändå, pga sjukdom/utbrändhet m.m. Men det är inget större fel på mig... :P

    Det är i alla fall himla inspirerande att se dig ute på dina promenader och löprundor.

    Kram, kram!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Precis så är det ju Olivia :) Energi är inget man får, det måste genereras :))

      kram kram

      Delete
  2. Du inspirerar mig verkligen till att vilja leva ett rikare liv. När jag läser dina inlägg så blir jag så glad och även om jag, som idag, har haft en kaosdag så blir jag lugn av din blogg och kan bättre sortera i vad som är viktigt. Ungefär som då jag är i skogen eller fjällvandrar. Tack för att du delar med dig av din resa! Kram Julie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack för din fina kommentar Julie, det värmer verkligen. Det är precis så jag önskar att effekten av min blogg skall vara och det gör mig otroligt glad att den får dig att känna så. Att bli jämförd med skogen och fjällvandring är nog det bästa betyg jag kan tänka mig!

      Varma kramar

      Delete