Monday 13 October 2014

Uppfriskande juice.

God måndag! :)

Är ni laddade för en ny vecka?

Jag började som vanligt min morgon med  ett glas vatten med färskpressad citronsaft. Därefter tog Mattias hand om Charlie så att jag kunde meditera. När Charlie sover hela nätter är min plan att smyga upp innan resten av huset vaknat och göra min yoga och meditation. Men just behöver jag skrapa ihop den sömn jag kan.

Därefter blev det idag en uppfriskande juice gjord på 4 äpplen, 5 morötter och en bit färsk ingefära.

Nu står jag utanför huset i kylan insvept i en varm jacka efter en skön morgonlöpning i väntan på att Charlie skall vakna. Sen blir det en varm dusch och en god smoothie!

Önskar er en fin dag!

2 comments:

  1. Halloj!
    Måste med anledning av dagens bild tipsa om en helt underbar bok som jag köpte för ett par dagar sedan. Den heter "Gröna smoothies" (men innehåller nog minst lika många juicer). Den är superpedagogiskt upplagd med bilder på juicens/smoothiens innehåll på ena sidan av uppslaget och själva drycken på den andra. Till varje recept följer en kort text om hälsofördelarna med kombinationen/innehållet. På några ställen är det kanske lite galet kombinerat (söta frukter ihop med sura), men dessa recept utgör undantag!

    Önskar dig en härlig måndag!

    kram Julie

    ReplyDelete
  2. Tack för tipset Julie! Låter som en härlig bok! :)

    kram

    ReplyDelete