Saturday 4 October 2014

Avundsjuk.

Hej alla härliga!
Imorse tittade Charlie och jag storögt (mest Charlie) och avundsjukt (mest jag) på när Mattias och min bästa vän Nettan gjorde sig iordning för att springa första årgången av Skogsmaran som går här i Göteborg. 42km på vår vackra vildmarksled. Åh jag vill också!!! :-) 

Dock har jag en bit kvar till den formen men ändå. :-) Jag springer ju ca 50 min varje dag så det borde ju gå ganska snabbt att träna upp sig. Undrar om det är rimligt att satsa på att starta nästa år...? Alltså jag älskar ju skogen och jag älskar ju att springa. Ser det som en underbar dag i skogen.

Målet är att hejja på dem vid 11 idag om jag får till det mellan amningar och vila för Charlie.

Bilden tog jag häromdagen på min morgonrunda. Ja, det går alldeles utmärkt att springa med en vanlig Brio. Kanske för att jag kör lågpulsträning och inte kutar på jättesnabbt...

Ha en underbar lördag!!

2 comments:

  1. Hej Jessica:-)
    Det där var precis den motivation jag behövde för att ta tag i min löpträning igen. Har under flera års tid sprungit minst 3-4 ggr i veckan (utöver styrketräning), men i somras åkte jag på ryggskott som avlöstes av en halsfluss och efter det har jag uppfunnit all världens ursäkter för att slippa träna. Nu jäklar tänker jag också köra varje dag:-)!!

    Önskar dig en jättefin dag<3!

    kram Julie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Men det är ju alldeles underbart Julie!!! You go girl :)

      kram

      Delete