Monday 3 December 2012

Perfekt syn på naturlig väg.



Jag gillar utmaningar och nu har jag hittat ännu en! =) Jag har bestämt mig för att få tillbaka min syn på naturlig väg. Jag är närsynt och har -4 och -4.5 på vänster resp höger öga. Jag fick glasögon när jag var 11 och har burit kontaktlinser sedan jag var 14. I tisdags, den 27 november, slutade jag använda kontaktlinser och glasögonen kommer bara på när det är absolut nödvändigt, som när jag kör bil t ex. Enligt Leo Angart, som ni kan se i workshopen som visas här, kan man läka sina ögon på 1-1.5 veckor om man har -2 eller mindre. När man ligger på -4 och mer som jag gör kan de ta upp emot ett halvår så det är jag inställd på. Jag tycker det här är så otroligt spännande och en kollega till mig som följer mig på youtube blev alldeles exalterad av detta och har beställt sådana hålglasögon som jag pratar om i filmen. Så nu är vi två på mitt arbete som antar denna utmaning! Kul!

2 comments:

  1. Såna ska jag köpa till min mamma i julklapp! Hon har bara -0,5 - 1, men det lär bli sämre med åren, men hoppas detta kan hjälpa:) Har kikat på såna förut, men nu ska jag faktiskt ta och köpa ett par (och låna lite själv också..). Såg att de hade på Vedalila här i Sthlm för 195kr. Tackar för tipset:) Kram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vilken bra julklapp!!! Jag köpte mina från Vedalila via nätet en gång i tiden och min kollega beställde därifrån nu också.


      kram kram

      Delete