Saturday 2 March 2013

Frågor och svar om Raw Food.



Jag har gjort min första Q & A (=Questions & Answers) video. Vad är 80/10/10? Hur äter du Raw Food? Är bland annat frågor som du får svar på i den här videon.


5 comments:

  1. Hej Jessica!

    Jättefin blogg. Och bra video, jag beställde boken 80/10/10 på en gång! Jag hittade hit när jag sökte på rejuvelac och av en slump såg jag ditt inlägg om candida testet och jag gjorde sen testet på morgonen som visade att jag hade candida... Men det kändes så skönt samtidigt för nu fick jag svar på alla frågor om varför jag mått som jag mått. Så nu börjar min resa att bli fri från candida. Har du något inlägg där du skrivit mer om hur du blev frisk från candida? Jag har läst nu lite om 80/10/10 dieten och tycker den verkar väldigt vettig. Har tidigare fördjupat mig i raw food och äter det till 90 % sen ca 2 månader tillbaka, men det blir ju mycket fett som sagt. Vad tror du om att äta 80/10/10 dieten trots candidan? Eller borde jag vänta med den till candidan är borta? Hur gjorde du? Hade du stor hjälp av David Kline när du behandlade din candida?

    Tack för att du sprider din kunskap och inspiration!

    Kärlek & ljus
    Tina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej Tina!
      Så roligt att du har hittat hit! När jag började med David Klein's healing diet som finns beskriven i hans bok började min resa till läkning. Någonstans på vägen försvann candidan. Du kan absolut göra 80/10/10 trots candidan. Prova att vara utan fett (avokado, frön och nötter) under 10 dagar. Det är fettet i kombination med det söta som ställer till det. Därför äter vi aldrig fett tillsammans med söta frukter i 80/10/10. Fettet äter vi tillsammans med kvällssalladen.

      Tack för din fina kommentar!
      Varma hälsningar
      Jessica

      Delete
  2. Hej!
    Nu har jag hittat snubben som har arbetat med att förbättra synen: Dr William H Bates. Han har dock inget med Alexanderteknik att göra insåg jag. Men här är några länkar:
    http://www.in5d.com/bates-method.html
    http://www.iblindness.org/books/perfect-sight-without-glasses/
    http://en.wikipedia.org/wiki/Bates_method
    Lycka till :)
    Stina
    Och tack igen för spännande läsning!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej igen!
      Tack! Jag har Williams bok och även en bok av Leo Angart. Man pratar mycket om avslappning när det gäller närsynthet och då har jag funderat över Alexanderteknik. Det är ju så att man kan bära på spänningar som inte riktigt är medveten om.
      Tack! =)

      Delete
  3. Åh, klart att du redan stött på honom :) Alexanderteknik kan absolut hjälpa till att lösa upp spänningar man inte visste att man hade. Det är nog en av huvudpoängerna med tekniken. Ha det fint!

    ReplyDelete